SoMe

Del videoer på dine SoMe profiler 

Du har mulighed for at dele aktuelle og spændende videoer på dine forskellige SoMe profiler, som f.eks. LinkedIn og FB - nemt og enkelt

 

 • PC Videoer og bannere

  HP EliteDisplay

  Forslag til tekst:

  HP EliteDisplay E243d - Oplev den nye HP skærm med indbygget docking løsning. Tilslut din laptop direkte til skærmen gennem USB-C™-stikket og få nemt en clean desk-løsning. <a href="http://www8.hp.com/dk/da/elite-family/elitedisplay-e-series.html">Se mere her</a>
  Kopier

  HP SureView

  Forslag til tekst:

  Kan du arbejde sikkert i offentlige rum? HP Sure View integreret privacy skærm – en af mange sikkerhedsfunktioner i HP Elite PC’er. Test din virksomheds PC sikkerhed her: <a href="https://hpdanmark.dk/pc-sikkerhed/"></a>
  Kopier

  HP SureClick

  Forslag til tekst:

  Sikker browsing med HP Sure Click – en af mange sikkerhedsfunktioner i HP Elite PC’er. Test din virksomheds PC sikkerhed her: <a href="https://hpdanmark.dk/pc-sikkerhed/"></a>
  Kopier

  HPI x360 intro Ida bannere

  Forslag til tekst:

  Er design, sikkerhed og lang batteritid også vigtigt for dig? vil du også test hvordan det føles, når design, sikkerhed og lang batteritid går op i en højere endhed.
  Kopier

  HP EliteBook x360 1030 G3

  Forslag til tekst:

  Så er den nye Elitebook x360 1030 G3 kommet på gaden – nu med endnu længere batteritid, genopladelig styluspen og endnu flere af HP´s unikke sikkerhedsfeatures.
  Kopier

  HP Noise Reduction Software

  Forslag til tekst:

  Kan man afvikle konferencekald direkte fra en PC og tale afdæmpet, så informationerne kun når de rette?? Ja, det kan du med HP Noise Reduction. Se videoen og se bl.a. fordelen ved 360 graders lyden.
  Kopier

  HP Sure Click

  Forslag til tekst:

  Med HP Sure Click er man klædt på til at afværge virus, malware og ransomware, der kan blive dyre bekendtskaber for dine kunder. Se videoen og se hvordan HP Sure Click beskytter mod virus.
  Kopier

  HP Elite x2 1013 G3

  Forslag til tekst:

  Slip din kreativitet løs med vores helt nye Elite x2 1013, der er verdens første 2-i-1 PC med integreret privacy filter.
  Kopier
 • Print Videoer

  HP Printing Security Features

  Forslag til tekst:

  Forsvar dit netværk med HP´s sikre printere. Selvhelende sikkerhedsfunktioner vogter imod angreb - fra du starter op om morgenen til du lukker ned om aftenen.
  Kopier

  Cyber Security 2018 (experts)

  Forslag til tekst:

  Når man taler sikkerhed, så vil man altid blive kompromitteret, det er bare et spørgsmål om hvornår og hvor alvorligt. Jo bedre printsikkerheden jo mindre bliver risikoen også.
  Kopier

  HP PageWide teknologi

  Forslag til tekst:

  En fantastisk printer med HP PageWide- teknologi – Den er sikker, den printer op til 80 sider i minuttet i pålidelig, vedvarende kvalitet og bruger op til 80% færre forbrugsvarer – og så er den desuden god for miljøet, med mindre emballagespild. Det bliver ikke meget bedre.
  Kopier

  Originale HP Patroner

  Forslag til tekst:

  Med HP’s JetIntelligence toner kan du udskrive flere sider og samtidig spare på energien. Når du ser denne video får du facts om HP´s originale toner og er derefter ikke i tvivl om hvorfor du skal vælge originale toner.
  Kopier

  HP Patroner & mindre papirspild

  Forslag til tekst:

  Vidste du, at patroners effektivitet afhænger af udskriftskvaliteten? Med HP´s printpatroner får du kvalitet og mindre papirspild – tjek denne video ud og du vil finde ud af hvorfor man altid skal bruge HP original toner.
  Kopier

  HP Pull Print løsninger

  Forslag til tekst:

  Har du fokus på øget produktivitet, reducerede omkostninger og højere sikkerhed, når du skal vælge printløsning? Du får det hele med HP Pull Print løsninger. Se videoen og bliv klogere.
  Kopier

  HP’s JetAdvantage Privat Print

  Forslag til tekst:

  Undgå at fortrolige dokumenter lander i de forkerte hænder, når du printer. Eller at der fejlagtigt printes på dyrt label-papir. Med HP’s JetAdvantage Privat Print kan du styre hvad der printes, hvor, hvornår og til hvem. Se videoen og bliv klogere.
  Kopier

  HP Flow løsninger

  Forslag til tekst:

  HP har strømlinet de digitale arbejdsprocesser med avancerede Flow-løsninger, der beskytter data og dokumenter med en solid række af de bedste sikkerhedsfunktioner og giver mulighed for enkel og effektiv mobil udskrivning. Se videoen og tjek HP´s løsninger ud.
  Kopier

  HP Planet Partner

  Forslag til tekst:

  Vidste du at HP Planet Partner programmet er et enkelt og gratis system. Det er nemt for kunderne, sikrer høj kvalitet og er samtidigt godt for miljøet – se videoen som beskriver hele cyklussen for HP Laser Jet-tonerpatroner.
  Kopier